O nama

Preduzeće Stekom je osnovano 1999. godine kao mala radionica za izradu aluminijumskih prozora i vrata sa skromnim masinama i kapacitetom.

Nakon samo dve godine rada prateći zahteve tržišta proširili smo proizvodnju i počeli sa izradom PVC prozora i vrata i tako dopunili ponudu i asortiman.

Godine rada, tržište i obim posla su doprineli da se proizvodnja proširi, broj zaposlenih poveća, stare mašine su zamenjene novim sa većim kapacitetom i kvalitetnijim krajnjim proizvodom.

Od samog početka smo se opredelili da nam je najbitniji kvalitetan proizvod kao i maksimalna dostupnost za sve naknadne servise, popravke, zamene, bez obzira na period od ugradnje. Smatramo da je naša obaveza da servisiramo naše proizvode i nakon isteka garancije navedene u ugovoru.

Trudimo se da pratimo savremene trendove i obezbedimo da u ponudi imamo proizvode sa najmodernijim dizajnom i najboljom toplotnom i zvučnom izolacijom.

Ne morate razvlačiti metar u nameri da izmerite vaše prozore za ponudu. Pozovite nas, mi dolazimo, merimo i dajemo ponudu bez ikakvih obaveza sa Vaše strane.

Prevoz, montaža i demontaža, po zahtevu i unutrašnja obrada prozora je naš posao.
U ugovoru možete pročitati vrlo precizno navedene naše obaveze: od načina postavljanja, načina pričvršćivanja, vrste profila, vrste stakla do garancija, sve u želji da ne bude nedorečenosti u dogovoru i u cilju zaštite interesa naših klijenata i korektne saradnje.

Kod nas možete dobiti ponudu i sve informacije o našim proizvodima:
– aluminijumski prozori ,vrata,roletne,komarnici
– PVC prozori,vrata,roletne,komarnici
– Garažna vrata ROLO i SEGMENTNA
– staklo

Категорије